top of page

A WELCOMING SANCTUARY AWAITS...

Begin aan uw EES-reis op onze rustige locatie in een parkachtige omgeving met volop gratis parkeergelegenheid en privacy.

Je hebt het meeste profijt van het EESystem™-sessie door die rustend, slapend of mediterend te ervaren..

border of green bamboo leaves over sunny water surface background banner, beautiful spa na

2 UUR

DAGSESSIE  €120

Deze sessie creëert een omgeving waarin je energieniveau opgeladen kan worden en een gevoel van kalmte, harmonie en eenheid wordt bevorderd.

Voel de dagelijkse beslommeringen wegsmelten en geniet van een vredige, diepe rust, terwijl het EESystem zijn magische werk doet. Deze sessies worden op dinsdag, woensdag en donderdag aangeboden.

Man meditating by the lake.jpg

3  UUR

DAGSESSIE €170

Deze sessie biedt natuurlijke heling en verjonging voor je geest, lichaam en ziel en versterkt je energie en mentale flexibiliteit. Ervaar een diep gevoel van helderheid terwijl je je beperkingen loslaat. Deze sessies worden donderdagavond en in het weekend aangeboden.

Woman sleeping in bed at night, above view. Space for text.jpg

12 UUR

NACHTSESSIE €400

De gehele nacht het rijk alleen.

Stel je voor dat je 's ochtends als een ander mens ontwaakt met het zachte gefluit van vogels, in een serene omgeving!

Ervaar het EESystem 12 uur lang ongestoord in volledige privacy. Voor een tweede persoon is de prijs €150 extra. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u inchecken om 21:00, en op een boxspring met goede matras en zeer comfortabele natuurlatex/wol topdekmatras de nacht doorbrengen. Onze EEruimte kijkt op onze prachtige tuin. Sandra Rose Michael, de uitvinder van het EESystem, beveelt nachtsessies van harte aan. Prijstechnisch interessant.

bottom of page