top of page

Ons Center

Finding Inspiration in Every Turn

Ons Energy Enhancement System is opgesteld in de voormalige living van ons huis, dat in een rustige parkachtige omgeving tegen de bossen en de Kalmthoutse heide aan ligt.

IMG-3147.jpg

THE LIVING ROOM

Je ervaring begint vanaf het moment dat je parkeert aan de Luiklei, een boomrijke laan met voldoende parkeergelegenheid waar je je geen zorgen hoeft te maken over parkeermeters. Via de Zegelei wandel je linksaf de Diksmuidelei in. Als je via de weelderige voortuin onze voordeur binnenkomt, kom je in een ruime hal terecht waar je je schoenen uittrekt en een warme, sfeervolle ontvangstruimte binnengaat. Onze gastvrouw Elizabeth zal je begroeten als je aankomt, je wat te drinken aanbieden en eventuele vragen beantwoorden. Als je de energiekamer binnenkomt, zal het je opvallen dat er slechts 4 ligstoelen staan in de riante ruimte. Neem plaats, leun achterover en ontspan je volledig in de zero-gravity stoel, naar wens met een heerlijk dekentje. In de zero-gravity stand liggen  de benen hoger dan het hart, wat zich direct vertaalt in een weldadig gevoel van gewichtloosheid.

Sluit je ogen, laat de buitenwereld even voor wat het is, en laat je lichaam zijn werk doen terwijl je geniet van je powernap, meditatie of gewoon van de rust.

bottom of page