top of page
Thirsty funny small african ethnicity cute kid girl drinking fresh pure water, refreshing

HOE KUN JE HET MEEST UIT JE SESSIE HALEN?

Colorful fruits and vegetables background_edited.jpg

VOORBEREIDING 

Het is essentieel dat je goed voorbereid aankomt voor je sessie: Je lichaam heeft een veel beter vermogen om te genezen als het goed gehydrateerd is. Drink de dagen voor je afspraak voldoende water. Zorg ervoor dat je de dagen voor je sessie gebalanceerd en gezond eet: voldoende groenten en fruit. Liefst geen vlees en bewerkt voedsel. Draag comfortabele kleding voor je sessies en neem een warme trui mee. (Je lichaam heeft de neiging af te koelen terwijl je ontspant). Neem eventueel een slaapmasker, oordopjes en een klein dekentje mee. Neem aub een paar sokken mee: schoenen (of blote voeten) zijn niet toegestaan in de ruimte. Gelieve 10-15 minuten voor je sessie aanwezig te zijn. Download thuis alvast muziek, zodat je gsm tijdens de sessie op vliegtuigmodus kan. Gelieve geen parfum te gebruiken, aangezien sommige gasten gevoelig zijn voor sterke geuren.

Man with yoga pose in buddhist temple.jpg

 DE SESSIE

We doen ons uiterste best om je comfort tijdens sessies te garanderen. Ook kun je zelf bijdragen aan een maximaal effect door: -Een rustige en vredige omgeving te behouden, zodat mensen kunnen rusten, mediteren of slapen. -Je lichaam goed te hydrateren. We voorzien daarom bronwater en kruidenthees die je mee naar de ruimte kunt nemen. (Eten is echter niet toegestaan in de ruimte.) -De EE-ruimte met een positieve intentie en een open hart en geest te betreden. We hebben een strikt telefoonbeleid. Je telefoon berg je samen met andere bezittingen op in je eigen locker. Als je toch muziek wilt luisteren, maak dan gebruik van een offline playlist die je vantevoren downloadt.

Water

NA DE SESSIE

Haal het meeste uit je sessie om je lichaam te ondersteunen bij het reinigingsproces: Je zult je na je sessie waarschijnlijk uitgerust en verjongd voelen. Je kunt ook ontgifitigingssymptomen ervaren, zoals bijvoorbeeld een doffe hoofdpijn of hersenmist. Blijf daarom veel water drinken om de gifstoffen uit je systeem te spoelen. Probeer deze dagen ook voornamelijk vers fruit en groenten te eten. Een detox zoutbad van 30 minuten wordt zeer aanbevolen na elke sessie om te helpen bij het ontgiftings- en genezingsproces. In ons center verkopen wij een ‘wellness detox’-badmix. (Je kunt ook je eigen mix samenstellen, zie recept onderaan deze pagina). Neem een voetenbad als je geen bad hebt. Het is ook goed om je huid zacht te scrubben. Gebruik na je bad een magnesiumolie of -gel. Veel mensen kiezen ervoor om EEBracelets en EEMedallions aan te schaffen na hun sessie. We hebben een aantal medaillons en armbanden van EESystems.com beschikbaar voor aankoop. Je kunt er meer over te weten komen in ons center.

DETOXBAD RECEPTEN VAN DR. SANDRA ROSE MICHAEL

AANBEVOLEN BASIS DETOX BAD

 2 cups Zeezout

 2 cups Baking Soda

EVENTUELE TOEVOEGINGEN

 

Dennenolie of  andere essentiële oliën 

 1/2 cup Bentonietklei

 1/4 cup Matcha thee

 1 cup Borax

bottom of page